Ανακοίνωση Έκθεσης "BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2022”

November 11,2021

 

Η «BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι»

επιστρέφει τον Μάϊο του 2022, στην Θεσσαλονίκη!

 

Η επόμενη Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς

"BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2022”

θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 

21 έως και 23 Μαΐου 2022

στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO (Περίπτερο 13)

 

 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο Event του Κλάδου της Ομορφιάς στη Βόρεια Ελλάδα, και αποτελεί το Σημείο Συνάντησης, όλων των επαγγελματιών Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητικής, Μακιγιάζ, Κομμωτικής, Περιποίησης Άκρων, Ημιμόνιμου Μακιγιάζ κ.ο.κ.)

 

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου

στο «Μεγάλο Επαγγελματικό Ραντεβού» της Βορείου Ελλάδος!

Ένα ραντεβού που κανένας δεν πρέπει να χάσει!

 

Στην BEAUTY όπως πάντα, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να κάνουν τη δική τους έρευνα αγοράς ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και να πετύχουν συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες, εκμεταλλευόμενοι τις εκθεσιακές προσφορές, που πάντα προσφέρουν οι εκθέτες μας. Επιπλέον, θα μπορέσουν να ενημερωθούν σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις & trends του κλάδου, αλλά και να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, τόσο στα stands των εκθετών, όσο και στο Συνέδριο.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ σε ΣYΝΕΔΡΙΟ & ΕΚΘΕΣΗ

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

 

Η Είσοδος σε Έκθεση & Συνέδριο θα επιτραπεί αποκλειστικά και μόνο σε Επαγγελματίες & Σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με Πιστοποιητικό Επαγγέλματος (ή Βεβαίωση σπουδών) και Αστυνομική Ταυτότητα, και βεβαίως θα είναι εντελώς Δωρεάν.

 

Προγραμματίστε από Τώρα την Συμμετοχή σας!!!

https://www.facebook.com/events/1548922065471953

 Σύνδεση Μελών/Νέες Εγγραφές: www.beautygreece.gr

 Πληροφορίες: info@beautygreece.gr - 210 9010016 - www.beautygreece.gr

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Απόλυτη προτεραιότητα της Διοργάνωσης, αποτελεί η διασφάλιση τόσο της Δημόσιας Υγείας όσο και των Επισκεπτών, Εκθετών, Διοργανωτών και Προσωπικού, καθώς και του συνόλου των εμπλεκομένων μερών που συμβάλλουν στη Διοργάνωση της «Έκθεσης». Προς τούτο, η Διοργανώτρια Εταιρεία, θα εφαρμόσει Ειδικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο προς περιορισμό της διασποράς της νόσου του Κορωνοϊού COVID-19, εγκεκριμένο από τις Αρμόδιες Αρχές και σύμφωνο με τα επιδημιολογικά δεδομένα και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, που θα ισχύουν την χρονική στιγμή, που θα διεξαχθεί η Έκθεση.