Επανέναρξη Λειτουργίας & Ανακοίνωση Έκθεσης "BEAUTY GREECE Άνοιξη 2022"

September 09,2021
Αγαπητά μας Μέλη,
 
Πρώτα από όλα, σας ευχόμαστε Καλό Φθινόπωρο με Υγεία, αλλά και να έχετε καταφέρει όλοι πια να προσαρμοστείτε στη «Νέα Κανονικότητα» που η Πανδημία του Κορωνοϊού (Covid-19), μας έχει επιβάλει.
 
Από αυτές τις γραμμές, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για όλα τα μηνύματα που μας στέλνετε εκφράζοντάς μας τόσο την αγάπη σας για τις Εκθέσεις BEAUTY, όσο και την αγωνία σας για το πότε θα διεξαχθούν ξανά.
 
Με βάση τις Κυβερνητικές αποφάσεις, περί άρσης της απαγόρευσης δραστηριότητας των Επιχειρήσεων Διοργάνωσης Εκθέσεων και Συνεδρίων (ΚΑΔ 8230 – στον οποίο ανήκει και η Επιχείρησή μας), είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως μπορούμε επιτέλους να επαναλειτουργήσουμε και εμείς την Εταιρεία μας και να προγραμματίσουμε με ασφάλεια τις επόμενες Εκθέσεις μας, που τόσο έχουν λείψει σε όλους.
Ωστόσο, η πανδημία δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη και μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας εκτιμά πως έχει ξεκινήσει η επέλαση του 4ου κύματος, με τις μεταλλάξεις να αλλάζουν συνεχώς τα υγειονομικά δεδομένα και πρωτόκολλα.
Είναι σαφές, πως απόλυτη προτεραιότητα της Διοργάνωσης αποτέλεσε και θα αποτελεί η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, αλλά και η εξασφάλιση όλων των παραμέτρων εκείνων που οδηγούν πάντα τις Εκθέσεις που διοργανώνουμε, στην Επιτυχία!
Έτσι, μελετώντας με προσοχή τα αυστηρά Υγειονομικά Πρωτόκολλα για την διεξαγωγή Εκθέσεων και συνεκτιμώντας την αβεβαιότητα που προκαλούν οι διάφορες μεταλλάξεις του ιού για την επερχόμενη σεζόν, κρίναμε απαραίτητο και με βαθύ αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνουμε, την απόφασή μας να προσπεράσουμε και αυτήν την σεζόν, χωρίς την διοργάνωση φυσικών Εκθέσεων BEAUTY.
Διατηρώντας πάντα την αισιοδοξία μας και ελπίζοντας πως όλα θα πάνε καλά, σας ενημερώνουμε πως η επόμενη Επαγγελματική Έκθεση «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2022»προγραμματίζεται να διεξαχθεί  2 έως και 4 Απριλίου 2022,
ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 30 Απριλίου έως και 2 Μαίου 2022 
στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας.
 
Ραντεβού λοιπόν τον Απρίλιο...
στη Μεγαλύτερη Επαγγελματική Έκθεση Ομορφιάς της Ελλάδος!
"BEAUTY GREECE Άνοιξη 2022"
??????‍♀️????‍♀️?
 
 
♦️ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! ♦️
Είσοδος Δωρεάν σε Συνέδριο & Έκθεση, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες & Σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με Πιστοποιητικό Επαγγέλματος και Αστυνομική Ταυτότητα.
 
 
?️Προγραμματίστε Τώρα την Συμμετοχή σας!!!
Δηλώστε πως θα έρθετε στην εκδήλωση:
 Σύνδεση Μελών/Νέες Εγγραφές: www.bgt.gr
 Πληροφορίες: info@beautygreece.gr - 210 9010016 - www.beautygreece.gr

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Απόλυτη προτεραιότητα της Διοργάνωσης, αποτελεί η διασφάλιση τόσο της Δημόσιας Υγείας όσο και των Επισκεπτών, Εκθετών, Διοργανωτών και Προσωπικού, καθώς και του συνόλου των εμπλεκομένων μερών που συμβάλλουν στη Διοργάνωση της «Έκθεσης». Προς τούτο, η Διοργανώτρια Εταιρεία, θα εφαρμόσει Ειδικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο προς περιορισμό της διασποράς της νόσου του Κορωνοϊού COVID-19, εγκεκριμένο από τις Αρμόδιες Αρχές και σύμφωνο με τα επιδημιολογικά δεδομένα και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, που θα ισχύουν την χρονική στιγμή, που θα διεξαχθεί η Έκθεση.