ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΔΟΥ ΕΚΘΕΣΕΩΝ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ BEAUTY GREECE & BEAUTY MACEDONIA

June 06,2020

 

 

Αγαπητές μας Φίλες και Φίλοι,

Αγαπητοί μας Επαγγελματίες, Πελάτες & Συνεργάτες,

Πρώτα από όλα, θα θέλαμε να ευχηθούμε να είστε όλοι δυνατοί και προσαρμοσμένοι πια στην «Νέα Κανονικότητα» που η Πανδημία του Κορωνοϊού (COVID-19), μας έχει επιβάλει.

Από την μία….

Νέα Πραγματικότητα, νέα δεδομένα, νέες προδιαγραφές ασφαλείας, υγειονομική ανησυχία, οικονομική αβεβαιότητα!!!

Από την άλλη….

Άρση μέτρων, σταδιακή επανεκκίνηση όλων των κλάδων της οικονομίας, διάθεση για δουλειά, ανάγκη να αναστρέψουμε το αρνητικό κλίμα, αλληλεγγύη, αλλά και….. Εθνική Υπερηφάνεια!!!

 

Σε αυτή την τόσο πρωτόγνωρη & ιδιάζουσα εποχή, λαμβάνουμε το θάρρος και ευχόμαστε σε όλους…

Πολύ κουράγιο, μεγάλες αντοχές και στο τέλος… νίκη και σε αυτήν την μάχη που δίνουμε όλοι, ενάντια στις οικονομικές επιπτώσεις του lockdown.

 

Άλλωστε, έχει αποδείξει η Ιστορία μας πως στα πολύ δύσκολα, πάντα στο τέλος… βγαίνουμε Νικητές!!!

Με αυτήν μας την επικοινωνία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σε συνέχεια της πρόσφατης απόφασης της Κυβέρνησης, περί άρσης της απαγόρευσης δραστηριότητας των επιχειρήσεων Διοργάνωσης Εκθέσεων και Συνεδρίων (ΚΑΔ 8230 – στον οποίο ανήκει και η επιχείρησή μας), είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως μπορούμε επιτέλους να επαναλειτουργήσουμε -από τη 1η Ιουλίου 2020- και εμείς την εταιρεία μας και να προγραμματίσουμε τις επόμενες Εκθέσεις μας, που τόσο περιμένετε.

Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικά, όλον αυτόν τον καιρό τα μηνύματα από εμπόρους και επαγγελματίες του κλάδου, που εκφράζουν τη λύπη και απογοήτευσή τους για την μη διεξαγωγή των καλοκαιρινών Εκθέσεων BEAUTYΗ εμπιστοσύνη και η στήριξή σας, μας έδιναν πάντα και συνεχίζουν και αυτήν την δύσκολη περίοδο, να μας δίνουν  τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να επανέλθουμε δυναμικά!!!!

 Με αισιοδοξία, θετική ενέργεια, αλλά και συνεχή επαγρύπνηση, σας ανακοινώνουμε την απόφαση διεξαγωγής των χειμερινών Επαγγελματικών Εκθέσεων και Συνεδρίων BEAUTY GREECEκαιBEAUTY MACEDONIA:

 

???? ????
#TheBestofBeauty

✳️"BEAUTY GREECE Χειμώνας 2020"✳️
από 24 έως 26 Οκτωβρίου 2020
στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας!
https://www.facebook.com/events/620991708624326/

και

✳️"BEAUTY MACEDONIA Χειμώνας 2020"✳️
από 21 έως 23 Νοεμβρίου 2020
στο Eκθεσιακό Kέντρο Helexpo – Θεσσαλονίκη
https://www.facebook.com/events/2757238524522023/

♦️ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! ♦️

 

Με πρωταρχική μέριμνα, την ασφάλεια των επισκεπτών, των εκθετών και όλων των συνεργατών μας, αναμένουμε τις προαναγγελθείσες επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων Αρχών, σχετικά με τα νέα πρωτόκολλα λειτουργίας των εκθέσεων, ώστε να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε με απόλυτη ασφάλεια όλες τις παραμέτρους των επόμενων διοργανώσεών μας.

 

Κλείνοντας, θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχηθούμε από καρδιάς σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στον υπέροχο κλάδο της Βιομηχανίας της Ομορφιάς, επαγγελματίες και εμπόρους:

Καλή Επιτυχία στον αγώνα σας με Δύναμη, Υπομονή, Προσαρμοστικότητα αλλά και Αισιοδοξία πως μπορούμε και…  ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

 


#TheBestofBeauty

#beautygreecetradefairs #beautygreece #beautymacedonia

#prohorame_dynamika #prohorame_me_asfaleia #prohorame_aisiodoxa