ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: "BEAUTY MACEDONIA Χειμώνας 2019"

December 12,2019

♦️♦️♦️♦️ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ♦️♦️♦️

✳️"BEAUTY MACEDONIA Χειμώνας 2019"✳️ 

Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση
Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς της Βορείου Ελλάδος

Το τριήμερο 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2019, λίγο πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η «καρδιά» του κλάδου της Ομορφιάς χτύπησε στην όμορφη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019», στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ/HELEXPO (Περίπτερα 15 & 13).
✔️??✌️??
Για άλλη μια φορά, η έκθεση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αποτελώντας το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου της Ομορφιάς, της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο.
??????‍♀️????‍♀️?

#TheBestofBeauty
♦️ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! ♦️

Τον εκθεσιακό χώρο των περίπου 7.000τ.μ., επισκέφθηκαν 18.582 εγγεγραμμένοι επαγγελματίες του κλάδου της Ομορφιάς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν πάνω από 130 κορυφαίες εταιρείες/εκθέτες από τους κλάδους της Αισθητικής, του Μακιγιάζ, της Περιποίησης Άκρων και της Κομμωτικής. Τους δόθηκε ως εκ τούτου, η μοναδική δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με προμηθευτές, να συγκρίνουν προϊόντα και υπηρεσίες και να κλείσουν τις πιο συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες.

Το Συνέδριο, που διεξήχθη στην αίθουσα του «Meeting Point» κατά τη διάρκεια του τριημέρου, προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, που παρακολούθησαν άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, από εξειδικευμένους επαγγελματίες με ποικιλία θεμάτων (Μακιγιάζ – Ονυχοπλαστική & Nail Art - Κομμωτική – Μασάζ – Ημιμόνιμο Μακιγιάζ).
????

Την Κυριακή, ξεκίνησε δυναμικά με ένα show Κομμωτικής γεμάτο φαντασία και θέμα «Recyclable Creation’s Refresh», από την Καλλιτεχνική ομάδα «Master’s Hair» και έκλεισε το απόγευμα, με ένα εξίσου εντυπωσιακό Show Κομμωτικής, με θέμα «Μαγικά Χριστούγεννα & Λευκές Νύχτες», που παρουσίασε η Καλλιτεχνική ομάδα του «Σωματείου Κομμωτών Ν. Σερρών».

Το ξεδίπλωμα της δημιουργικής έκφρασης συνεχίστηκε τη Δευτέρα, με ένα απολαυστικό show Κομμωτικής και Μακιγιάζ με θέμα «The 2020’s Bride – Make Your Bride Shine», από το ΚΔΒΜ1 «BEAUTY TRAINING CENTER» και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με το Happening Λήξης Συνεδρίου, που επιμελήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, το «Σωματείο Επαγγελματιών Κομμωτών Δυτικής Θεσσαλονίκης». Μας παρουσίασαν ένα φαντασμαγορικό show για τις τάσεις στις κουπ, τα χτενίσματα και το μακιγιάζ του Χειμώνα.
????

 

Ως διοργανώτρια εταιρεία, η BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες (εκθέτες, επισκέπτες και συνεργάτες) και να ανανεώσει το ραντεβού μαζί τους, για τις επόμενες εκθέσεις:
την «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2020», που θα διεξαχθεί από 4 έως και 6 Απριλίου 2020, στο ΜΕΚ Παιανίας αλλά και
την «BEAUTY MACEDONIA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020», που θα διεξαχθεί από 23 έως και 25 Μαΐου 2020, στη HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.

 

??? ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ???

1. ΕΙΣΟΔΟΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ «BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019»
2. ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
3. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ «BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019»
3Α. Show Κομμωτικής με τίτλο «RECYCLABLE CREATION’S REFRESH», από την Καλλιτεχνική Ομάδα «Master’s Hair»
3Β. Show Κομμωτικής με τίτλο «ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ», από την Καλλιτεχνική Ομάδα του «Σωματείου Κομμωτών Ν. Σερρών»
3Γ. Show Μακιγιάζ - Κομμωτικής με τίτλο «THE 2020’s BRIDE – MAKE YOUR BRIDE SHINE!», από την Καλλιτεχνική Ομάδα του ΚΔΒΜ1 «BEAUTY TRAINING CENTER»
4. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟ «BACKDROP» ΤΗΣ BEAUTY
5. Happening Λήξης Συνεδρίου «ΚΟΜΜΩΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ», από την καλλιτεχνική ομάδα του «ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
6. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: GEL.IT.UP
ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: COSMITAL, STAR NAILS - SERGIO, my BEAUTYGR APP
7. Ημερολόγιο εκθέσεων BEAUTY

 

Διοργάνωση – Πληροφορίες:
BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU – Τηλ.: 210-9010016, www.beautygreece.gr
Κάρτες Εισόδου (Μέλη – Συνοδοί - Νέες Εγγραφές): www.bgt.gr
Facebook Group: BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU (Official Group)
Facebook Page: @BeautyGreeceTradeFairs
Instagram: beauty_greece_trade_fairs
You Tube Channel: Beauty Greece
Mobile App: my BEAUTY GR app